Bilo da je reč o stambenom ili poslovnom objektu zgradi veliku ulogu u prevenciji neželjenih događaja u savremenom svetu imaju sistemi tehničke zaštite. Tehničko obezbeđenje u Alpha Guard – u podrazumeva službu koja vrši montažu i instalaciju najsavremenije opreme renomiranih svetskih proizvođača.

Tehnička služba u kompaniji Alpha Guad d.o.o. podeljena je na tri sektora:

  • Sektor montaže, ugradnje i instalacije;
  • Sektor servisiranja i održavanja;
  • Sektor planiranja i projektovanja.

Zašto smo bolji od ostalih?

Službenici obezbeđenja koji svoje poslove obavljaju u tehničkoj službi su obučeni i opremljeni za rad u svim vremenskim uslovima kako bi sistemi tehničke zaštite bili održivi i funkcionalni a naši klijenti bezbedni i zaštićeni. Sistemi tehničke zaštite se postavljaju u dogovorenim rokovima sa obaveznom obukom korisnika usluge i dostavljenom pratećom dokumentacijom.

Ono što nas razlikuje od ostalih su naši timovi iz sektora servisiranja i održavanja koji redovno obilaze klijente i vode računa o ispravnosti sistema, dok na hitne servise izlaze u izuzezno kratkim rokovima.

Sektor planiranja i projektovanja čini inžinjerski tim koji sačinjava svu prateću dokumentaciju sistema tehničke zaštite (Plan sistema tehničke zaštite, Projekat sistema tehničke zaštite, Projekat izvedenog objekta, Grafički prikaz sistema tehničke zaštite i sl.).

Scroll